Care Awards

De Care Award, meer dan alleen een trofee

Een gouden sticker op jouw raam die voorbijgangers vertelt dat jij de beste bent? Een post op social media met het Care Award logo? Hoe zorg jij dat jij je onderscheidt van alle concurrentie? Ga voor een Care Award!

Een Care Award is veel meer dan een trofee. Het is een waardevolle marketingtool die jij in al je uitingen kan gebruiken. Deze award laat namelijk zien dat jij, uit alle vierduizend Care Cosmetics partners, bent verkozen tot de beste. En wie wil er nou geen klant zijn bij de beste Care beauty ondernemer van de Benelux.

In de 25 jaar dat Care Cosmetics bestaat hebben we zo veel unieke ondernemers gezien. Iedereen runt zijn zaak op een andere manier en juist daarom kunnen we van elkaar leren. Inspireer mede saloneigenaren en verkooppunten met jouw inschrijving en misschien win jij wel een award!

Wij keken er ontzettend naar uit om de Care Awards uit te reiken tijdens ons 25-jarig jubileumfeest. Helaas gooit corona nog steeds roet in het eten en zijn wij genoodzaakt om het jubileumfeest én de uitreiking van de Care Awards te verzetten naar een nog nader te bepalen datum in 2022. Onze excuses voor het ongemak. Mochten er vragen zijn, dan horen we dit graag.

Care Innovative Award 2021

Ben jij jouw mede beauty collega’s altijd net een stapje voor? Weet je precies wat de nieuwste ontwikkelingen zijn? Werk jij met de nieuwste apparatuur, de hotste producten? Dan maak jij misschien wel kans op de Care Award voor innovatiefste salon! Klik op onderstaande button en download het inschrijfformulier.

Inschrijfformulier

Care Social Award 2021

Volgen al jouw klanten je op social media? Komen nieuwe klanten vaak bij jou terecht via je mooie Instagram? Of heb jij in de lockdown volop verkocht via social media? Misschien ben jij dan wel de winnaar van de Care Social Award. Schrijf je via onderstaand inschrijfformulier in voor de Award!

Inschrijfformulier

Care Newcomer Award 2021

Na december 2019 je salon gestart? Of na die datum begonnen met een Care Cosmetics merk? Had je al een Care merk maar ben je met een extra gaan werken? Hoe dan ook, jij valt dan binnen de categorie Newcomer! Welke mijlpalen heb jij al weten te bereiken met jouw nieuwe merk(en)? Waarom verdien jij de newcomer award? Download het inschrijfformulier en laat het ons weten.

Inschrijfformulier

Care Business Award 2021

Springt jouw beauty onderneming eruit boven alle anderen? Jij hebt een geweldige, unieke all-round concept wat mensen van mijlenver aantrekt. Wij zijn benieuwd! Verbaas ons met jouw geweldige business en wie weet win jij wel de Care Business award, schrijf je nu in via onderstaande button.

Inschrijfformulier

Care Service Award 2021

Komt de klant bij jou echt niks te kort? Van binnenkomst tot vertrek en misschien zelfs daarvoor én na voelt de klant zich bij jou echt koning. De reviews van klanten zijn enkel lovend en iedereen komt wel weer terug. Laat ons weten waarom jij de winnaar bent van deze award via het inschrijfformulier.

Inschrijfformulier