Crazy Care Cadeaus

Ronde 3 is nu unlocked!

In deze spelronde staat het salesronde thema Staycation centraal, samen met het verder boosten van jouw business. Je bent alweer een tijdje bezig met je salon en misschien kan je hier en daar wat hulp gebruiken, of ben je toe aan vernieuwing. Daar zijn wij natuurlijk jouw partner voor! Plaats jij een order met één van onze salesronde acties binnen het thema Travels, Masks, Eye- en Lipcare óf Blushes en Bronzers? Dan maak jij automatisch kans op één van onderstaande vijf prijzen! Tag ons in jouw Instagram of Facebook story als je pakketje binnen is en maak extra veel kans. Winnen was nog nooit zó makkelijk! Je hebt tot en met 27 juni om mee te spelen…. Are you ready? Onderstaande winnaars van ronde 1 en 2 gingen jou al voor.

Ronde 1

Deze ronde is inmiddels afgelopen.

WINPAKKET #1
Care skincare favorites pakket t.w.v. €460,-

Gewonnen door:
Huidinstituut FAIMS

WINPAKKET #2
Care skincare favorites pakket t.w.v. €460,-

Gewonnen door:
Puur bij Mirjam

WINPAKKET #3
Care skincare favorites pakket t.w.v. €460,-

Gewonnen door:
E-cosmetics

WINPAKKET #4
Care skincare favorites pakket t.w.v. €460,-

Gewonnen door:
Huidinstituut Myst

WINPAKKET #5
Care skincare favorites pakket t.w.v. €460,-

Gewonnen door:
Volendam Cosmetics by Rosa

Ronde 2

Deze ronde is gesloten. De winnaars worden binnenkort bekendgemaakt.

CADEAU #1:
Merktraining voor het hele team

Nog nooit eerder gedaan: een persoonlijke merktraining voor jouw hele team bij ons op locatie in Barendrecht! Gedurende een dagdeel leert de trainster alle ins- en outs over een merk naar keuze, inclusief een overheerlijke lunch. Exclusiever kan het niet!

Gewonnen door:
Nadine Gregroire Perfect Skin / skin lab maasttricht

CADEAU #2:
Luxe Dermaprime installatie t.w.v. €500,-

Een compleet installatiepakket bestaande uit verkoopproducten, salonproducten én promotiemateriaal: luxer kan het niet! De producten van dit Zwitserse merk garanderen hoogstaande werkstoffen, optimale resultaten en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Gewonnen door:
Huidverzorgingsstudio Vital Effect

CADEAU #3:
My Skincaud installatie t.w.v. €885,-

Wederom een compleet startpakket, van het bijzondere en innovatieve My Skincaud concept. Ben jij al bekend met een volledig gepersonaliseerd skincare regime op basis van jouw klant haar huid DNA? Lees snel meer op www.skincaud.com

Gewonnen door:
Beauty Sportief Joyce Golverdingen

CADEAU #4:
Care Coach Call pakket

Wegens het enorme succes tijdens de tweede lockdown periode, geven wij nu ook exclusief een volledig Care Coach Call pakket cadeau! Ontvang hulp op business, sales en marketing gebied wanneer jij het nodig hebt, middels zes persoonlijke calls.

Gewonnen door:
Blos Schoonheidssalon

CADEAU #5:
Twee Care Coaching sessies t.w.v. €200,-

Meer omzet, dat wil toch iedereen? Care Coaching ondersteunt bij de verbetering van diverse onderdelen binnen jouw bedrijf. Meer plezier, meer structuur en een optimaal resultaat is het einddoel. No limits! Lees meer info op www.uwcarecoach.nl

Gewonnen door:
Fijn Beauty Experience

Ronde 3

vanaf maandag 3 mei 2021. Houd onze socials in de gaten!

CADEAU #1:
Spread in de jubileum editie van het Care Magazine

Zoals je vast weet is pasgeleden het nieuwe Care Magazine weer verschenen, maar dit is zeker niet de laatste! In de maand september bestaat Care officieel 25 jaar en dit vieren we ook met een extra dikke jubileum editie! Hoe geweldig als jij, naar aanleiding van een persoonlijk interview, in het magazine verschijnt met een spread van twee pagina’s inclusief professionele foto’s?

CADEAU #2:
Guinot Hydraclean apparaat t.w.v. €990,-

Ben jij al bekend met het Franse luxemerk Guinot? We weten allemaal: een goede reiniging is de basis voor een mooie huid. Met het Hydraclean apparaat biedt je een diepe reinigingsbehandeling in slechts 30 minuten. Een ware toevoeging aan jouw behandelingen pakket!

CADEAU #3:
Gratis Staycation in Le Marin Boutique Hotel

Staycation, hét begrip tijdens deze salesronde. Een weekje vakantie in eigen land, een weekendje weg, een spasensatie @ home – noem het maar op. Jij bent ook wel toe aan wat ontspanning toch? In samenwerking met het super luxe, geheel nieuwe Le Marin Boutique Hotel in Rotterdam geven wij een heerlijke overnachting voor twee personen inclusief ontbijt weg! Perfect om vervolgens een middagje op het terras door te brengen, te winkelen of op een sightseeing tour door de stad heen te gaan.

CADEAU #4:
Een jaar lang gratis digital marketing support

Gedurende de lockdown hebben velen van jullie geïnvesteerd in nieuwe mogelijkheden voor jouw salon of verkooppunt, én met succes! Maar soms kan je wel wat extra hulp gebruiken, of simpelweg een frisse blik. Met dit cadeau bieden wij jou daarom een jaar lang elke salesronde digital marketing support op maat!

CADEAU #5:
6 Brunotti bikini’s

In samenwerking met het toffe merk Brunotti, geven wij deze spelronde een pakket van maar liefst zes bikini’s weg! Met een totale waarde van €360,- help jij jezelf, jouw geliefden of natuurlijk jouw klanten om helemaal summer ready te zijn!

Ronde 4

vanaf maandag 28 juni 2021. Houd onze socials in de gaten!

Nog niet bekend.

Nog niet bekend.

Nog niet bekend.

Nog niet bekend.

Nog niet bekend.

Ronde 5

vanaf maandag 23 augustus 2021. Houd onze socials in de gaten!

Nog niet bekend.

Nog niet bekend.

Nog niet bekend.

Nog niet bekend.

Nog niet bekend.