Care Cosmetics celebrating 25 years of beauty

How it all began… Het echte verhaal start natuurlijk bij Duco van Keimpema, founder en CEO Care Cosmetics; sinds medio 2020 met twee nieuwe directieleden, Nicolas Sneyers. van 3d investors en Robbin Extra als COO. Feit: Duco is ongelooflijk trots op Care Cosmetics, trots op de partners, trots op het team, trots op de geschiedenis en trots op de nieuwe samenwerkingen waarover later meer. We daagden Duco uit om zijn NO LIMITS-gedachte uit te dragen want als NO LIMITS COMPANY betekent het dat je grenzen opzoekt toch? Duco: vertel, hoe doe jij dat? En dan graag een persoonlijk verhaal.

Duco van Keimpema: “Onze slogan is niet voor niets NO LIMITS en ja, we zetten ons steeds meer neer als de NO LIMITS company. Persoonlijk vind ik het een uitdaging om regelmatig uit een vliegtuig te springen. Klinkt bizar, maar skydiven is voor mij het ultieme moment van vrijheid. De vrije val die hooguit een minuut duurt, geeft inzicht, overzicht en drive tot excelleren. Het geeft een kick de wereld onder je te zien, iets te doen wat misschien over grenzen gaat, maar ook als je weer met beide benen op de grond staat: overweldigend, een drive van binnen die weer inzichten geeft en ruimte voor iets nieuws.

Maar bovenal: vrijheid. Onder NO LIMITS hangen we als Care Cosmetics allemaal waarden en als ik het gevoel van jumpen beschrijf dan is dit: BE FREE.

Iedereen heeft z’n eigen NO LIMITS verhaal. Ieders verhaal is op zijn beurt grappig, kwetsbaar, energiek, creatief… maar altijd leerzaam en inspirerend! Dus, wij dagen je uit om jouw NO LIMITS verhaal aan ons te vertellen. De verschillende verhalen bundelen we op onze site, met als doel om elkaar te inspireren. Neem contact met ons op en laat jouw verhaal optekenen! 25jaar@carecosmetics.nl

Homepage