Care 25 jaar Story

Het verhaal van Paul Parein, CEO ProNails

ProNails bestaat in het jubileumjaar van Care Cosmetics zelf 40 jaar en viert dus ook feest! 40 jaar expert in de nagel-, hand- en voetverzorging en meester in trendsettende kleuren. Paul Parein over het succes: “Professionele salons houden ons wakker en scherp. Hun feedback is in het hele proces belangrijk als graadmeter voor kwaliteit.” Ook anders durven denken past bij ProNails. “We hebben drie feel good ambassadors in dienst die zorgen voor een healthy lifestyle en we werken vanuit een 100% Co2 neutraal gebouw met natuurlijke koeling en zonnepanelen waarmee we onze hele fabriek van energie voorzien.”

 Volgens Parein is de match met Care perfect. “We hebben gezamenlijke interesses en enthousiasme, we zijn allebei trots op het bedrijf en de heersende dynamiek (want zonder houd je het niet vol). Ook merk ik dat we er goed in zijn de geest te verruimen, verandering te omarmen want dat dwingt ons vooruit te kijken. Eigenlijk manoeuvreren beide bedrijven continue in een verbeterproces. En heel belangrijk:

we onderstrepen het motto dat routine een grote vijand is! We zijn alert op de mindset die verandert. Salons zijn in gaan zien dat verkoop essentieel is. Dat zorgt voor een nieuw toekomstperspectief met webshops die als paddenstoelen uit de grond schieten en multifunctionele salons die tijd hebben voor het business aspect van hun bedrijf.”